Hirdetés
. Hirdetés

I. Electronic Arts Játékfesztivál

|

A Mobil Show és az INFOmarket rendezésében új informatikai és mobilinnovációs kiállítás nyílik ősszel a Hungexpón.

Hirdetés

Szeptember 8-tól 11-ig a Hungexpo Budapesti Vásárközpont B pavilonjában mutatkoznak be a legújabb info- és mobiltechnológiai fejlesztésekkel, interaktív játékokkal, izgalmas előadásokkal és a vásárlók számára különleges akciókkal jelentkező cégek. Az informatika és mobilkommunikáció számos szakmai területen kapcsolódik. Mindkettőre jellemző, hogy jelentős anyagi és szellemi ráfordításokkal serkentik a kereskedelmi, gazdasági szempontból ígéretes kutatásokat és nagyon gyors tempóban állnak elő a fejlesztésekkel.

A kiállítás az ágazatok, az ágazatok piaci szereplői számára egyszerre több lehetőséget kínál: a legszélesebb teret jelenti a szakmai kapcsolatok számára, a legrövidebb út a fejlesztések piacra juttatásához, és egyenesen sztráda a fogyasztókhoz, hiszen négy nap alatt több tízezer látogatóra lehet számítani.

A játék szeretete kortalan, játszani és játszva ismereteket szerezni mindenki szeret. Azok, akik élnek az informatikai-mobilkommunikációs termékekkel, szolgáltatásokkal és ezeket mindennapjaikban használják egyszersmind a játéklehetőségek gazdag, és könnyen elérhető kínálatához jutnak. Magyarországon az I. Electronic Arts Játék Fesztiválon egyedülálló módon lehetőség nyílik az általános- és középiskolások illetve a vállalkozó kedvű családok számára, hogy egyszerre több konzol típuson és mobil telefonon is kipróbálják magukat. Az érdeklődők a kiállítás mind a négy napján összemérhetik játéktudásukat.

infomob.jpg

A kiállításokról további részleteket a www.infomarket.hu és www.mobilshow.hu oldalakon tudhatnak meg az érdeklődők.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.