Hirdetés
. Hirdetés

Idén is lesz drónparádé

|

Drónbemutatóval, e-sport sarokkal, NERF pályával, családi programokkal és influencer közönségtalálkozóval várja május 11-én a drónok szerelmeseit Óbudán a 3. Korzó Drónfesztivál.

Hirdetés

Az egész napos rendezvényen bárki elsajátíthatja a drónröptetés technikáját, a drónversenyen pedig a  kezdőtől a profi kategóriáig bárki megmérettetheti magát. Az amatőr versenyzők két korosztályban, 12 év alatti és 12 év feletti pályára nevezhetnek, a saját drónnal rendelkezők pedig a haladó terepen mérhetik össze tudásukat. A profiknak, amennyiben előzetesen programozzák a DJI Tello drónjukat, lehetőségük van a versenyen az egyedi repülés bemutatására, ahol minden kategóriában értékes nyeremények várják a jelentkezőket.

Hirdetés

Az óbudai Korzón a hobbidrónok mellett a csúcstechnológiát képviselő ipari-, mezőgazdasági-, kutató-, mentő- és a filmes drónokat is megismerhetik a látogatók. A fesztivál a szakmai programok mellett az egész család számára kínál kikapcsolódási lehetőségeket: látványos bemutatók, drónfotó kiállítás, szivacskilövő NERF pálya, valamint mini távirányítós munkagépek (RC munkagépek) várják a kicsiket és nagyokat egyaránt.

A rendezvényen a szimulátorok és a videójátékok kedvelőit az e-sport klubban számos profi gamer PC, Xbox és személyesen Unfield, hazánk legismertebb videójáték-guruja várja. A közönségtalálkozón a látogatók találkozhatnak Henry Kettnerrel, a KD csapatával, a Dre3dd vloggerével, Azmoval, és a DroneHungary csapatával is, aki pedig elég bátor hozzá, akár versenyezni is kihívhatja a kedvenc influencerét a nap folyamán.

A szervezők azokra is gondoltak, akiket elsősorban a drónozás szakmai háttere és annak szabályozása érdekel. Az eseményen informatív szakmai beszélgetéseket is tartanak a nap folyamán, így a látogatók mindent megtudhatnak a drónok használatáról. A rendezvény látogatása ingyenes.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.