Hirdetés
. Hirdetés

IDF 2007 ősz - Anziksz

|

IDF-es beszámolónkat kiküldött tudósítónk képekben gazdag anyagával, afféle képeslappal folytatjuk San Franciscóból.

Hirdetés

Az Intel hagyományosan támogatja a Stanford egyetem csapatát, akik a DARPA Grand Challenge-re épített robot járművükkel, Stanley-vel nyertek is. A sivatagon sikerrel keresztülnavigáló nyertes autót a DARPA Urban Challenge-en a képeinken látható jármű, Junior követi majd. Érdekesség, hogy a felhasznált elektronika könnyűszerrel elfért a Volkswagen Passat kombi csomagterében. A hátrafutó gégecső hűtés, mely az autó hátsó ülésétől viszi a csomagtérbe a hideg levegőt.

stanfordjunior1kis.jpg

stanfordjunior2kis.jpg

stanfordjunior4kis.jpg

Az IDF diszkrét bája, hogy a résztvevők könnyűszerrel a cég vezetői mellett kapnak helyet a nézőtéren, míg más, paranoiásabb cégeknél ezekre a személyekre testőrök hada vigyázna. Akár kvízkérdésnek is elmenne, hogy kik ülnek az első sorban Gordon Moore IDF-es szereplése alatt. Balról jobbra: Paul S. Otellini elnök-vezérigazgató, David (Dadi) Perlmutter hordozható megoldások csoportért felelős alelnök, Anand Chandrasekher ultra-hordozható megoldások csoportért felelős alelnök, Dr. Kevin C. Kahn, Intel Senior Fellow és a kommunikációs technológiai labor igazgatója (állva), Justin Rattner, Intel Senior Fellow, a vállalati technológiák csoport igazgatója, egyben CTO.

intelallstarskis.jpg

Az ASUS Eee PC-jét is bemutatta az Intel, hiszen a cég Classmate PC-jének édes testvére. A Computexen debütáló gépről sajnos a 199 dollár csak részben igaz.

asuseeekis.jpg
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.