Hirdetés
. Hirdetés

Így blokkolhat valakit a Gmailben

|

A webes változatban már használható a kellemetlenkedő levélküldőktől megszabadító új funkció, az androidos appban pedig a jövő héttől lesz elérhető.

Hirdetés

Ha valakinek a leveleit olyannyira zavarónak találjuk, hogy nem akarunk több e-mailt fogadni az illetőtől a beérkező levelek mappába, immár egyszerűen blokkolhatjuk őt az egyik legnépszerűbb levelezőprogramban, a Gmailben. Az új funkció már használható a webes változatban, a jövő héten pedig az androidos appban is elérhető lesz. A blokkolt e-mailek a spam mappába kerülnek, és ha meggondoljuk magunkat, bármikor visszavonhatjuk a blokkolást.

Hirdetés

A blokkoláshoz nyissunk meg egy olyan e-mailt, amelyet a blokkolni kívánt felhasználó küldött, kattintsunk a küldő nevét tartalmazó sáv jobb szélén lévő, lefelé mutató Továbbiak nyílra, a megjelenő menüben válasszuk a [küldő neve] letiltása lehetőséget, végül kattintsunk a Letiltás gombra. A blokkolást a Beállítások ablak Szűrők és letiltási lista lapján a blokkolt felhasználó neve jobb szélén található Letiltás feloldása lehetőségre, majd a Letiltás feloldása gombra kattintással szüntethetjük meg.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.