Hirdetés
. Hirdetés

Így csalogatható elő a Chrome rejtett, remek funkciója

|

Azok számára lehet praktikus a funkció, akik egyetlen érdekes cikkről sem szeretnének lemaradni, csak mert nincs idejük azonnal elolvasni azt.

Hirdetés

Az információs társadalom korában meglehetősen nehéz lépést tartani a világ történéseivel, és valószínűleg sok emberrel megesik, hogy nem tud egy érdekes cikk végére érni, azonban mire visszatérne hozzá, már ismét új utakra téved a figyelme. A Google Chrome legújabb, v86-os verziójában bemutatkozott funkció most azoknak segít, akik szeretnének elmenteni egy-egy cikket későbbi olvasásra.

Hirdetés

Persze akadnak már RSS-feedek, melyek képesek ilyenre, azonban jóval egyszerűbb, ha a böngészőn keresztül egyszerűen lementhetjük a számunkra érdekes cikkeket, híreket. Mivel a Read Later funkció nincs alapból bekapcsolva a Google Chorme-on belül, így mindenekelőtt el kell látogatnunk a chrome://flags/#read-later címre, itt pedig engedélyeznünk kell azt:

A böngésző gyors újraindítása után már élesedik is a Read Later funkció, melyet a később elolvasni kívánt oldalra jobb egérgombbal való kattintással hívhatunk elő:

A lementett oldalakat ezután a jobb felső sarokban található "reading list" ikonra kattintva érhetjük el. Itt megtalálunk minden későbbre halasztott olvasnivalót:

A magyar nyelvű böngészőben egyelőre még nem mindenhol működik a funkció, de érdemes megpróbálkozni vele azoknak, akik gyakran maradnak le egy-egy jó cikkről időhiány miatt.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.