Hirdetés
. Hirdetés

Így csökkenthetők az irodai költségek

|

A Magyarországon bejegyzett mikro-, kis- és középvállalkozások körében írt ki országos pályázatot az Epson, amely során a jelentkezőknek személyre szabottan kiszámolják, hogy egy korszerű nyomtató használatával hány forint takarítható meg három év alatt.

Hirdetés

A cégek egy általuk használt jelenlegi nyomtató 3 évre vonatkozó nyomtatási és energia költségeit egyaránt összehasonlíthatják az Epson üzleti tintasugaras nyomtatójának költségeivel.

A hazai vállalkozások körében meghirdetett pályázat első részében a jelentkezők megtudhatják, mennyi energiát takaríthatnak meg a 36 hónapos készülékgarancia ideje alatt a jelenleg használt nyomtatókhoz képest. A tender második részeként pedig, a vállalatok pályázhatnak a 3 év alatt a nyomtatókkal megtakarítható nyomtatási és energia költségek összegére azzal, hogy bemutatják, milyen más célra fordítanák azt. A leghasznosabb, legkreatívabb, vagy éppen legegyedibb ötletet benyújtó nyertes vállalkozásokat a japán gyártó egy-egy WorkForce Pro üzleti tintasugaras nyomtatóval díjazza. Emellett a nyertesek a tintasugaras üzleti nyomtatóval a 36 hónap alatt megtakarítható összeget is elnyerik, amit a pályázati anyagban megjelölt cél megvalósítására használhatnak fel.

A költséghatékony és környezetbarát nyomtatás mellett elkötelezett Epson pályázata a tudatos nyomtatóválasztásra kívánja felhívni a magyarországi mikro-, kis- és középvállalkozások figyelmét. Az Epson WorkForce Pro üzleti tintasugaras modellek a vállalkozási igényekre tervezve, professzionális megoldást biztosítanak a szervezeteknek. A tintasugaras és a lézernyomtatók közötti különbségek megmutatkoznak a lapköltség, a színes nyomtatási költség, a gyorsabb nyomtatás és az egyszerű integrálhatóság területén is a tintasugaras készüléke javára.

"A vállalatok életében a nyomtatás nélkülözhetetlen, így itt különösen nagy szerepe van a költséghatékonyságnak és a tudatos nyomtatóválasztásnak" - hívta fel a figyelmet Dobos Csaba, az Epson Magyarország üzleti termékekért felelős menedzsere. ,,A nyomtatók beszerzése egyszeri befektetés, ami a nyomtatási szokásoktól függően néhány hónap alatt megtérülhet. Ehhez az Epson is nagymértékben hozzájárul, hiszen a nagy teljesítményű üzleti multifunkciós készülékekkel lehetővé teszi, hogy a vállalatok időt és pénzt takarítsanak meg, és a lézernyomtatókhoz képest akár 50%-kal alacsonyabb lapköltséggel nyomtassanak."

A Számoljon háromig az Epson nyomtatóival pályázatra való jelentkezés határideje: 2017. március 2., 24:00 óra. A jelentkezési lap innen tölthető le! (Ha a hivatkozott oldal egy bejelentkező felületre irányít át, amely felhasználónevet és jelszót kér, másolja a következőt a címsorba: https://neon.epson-europe.com/hu/hu/portal/news/news/details/4683?loginguest=2733952-16441193-1-dealer-0-newsflash

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.