Hirdetés
. Hirdetés

Így fog kinézni a PC két év múlva

|

A Microsoft videofelvételt tett közzé a dohányzóasztal külsejű, hatalmas érintőképernyővel rendelkező számítógépről.

Hirdetés

A vállalat múlt szerdán mutatta be az ötödik éve gondozott Milan projekt eredményét, amelyről addig Bill Gates digitális otthonokkal kapcsolatos vízióin kívül kevés konkrétumot olvashattunk. A PC World most arról adott hírt, hogy Gates maga prezentálta a világcég aktuális szeme fényét, az utóbb Surface névre keresztelt, érintőképernyős Milan számítógépet. A szerkezet lelke a kijelző, ami érzékeli az érintés irányát és mozgását. Pár éven belül így nézhet ki otthoni számítógépünk, amennyiben a Microsoft tartja magát ígéreteihez - állítólag a kibocsátásakor 5-10 ezer dollárba kerülő készülék árát néhány éven belül 1000 dollárra kívánják leszorítani.

surf.jpg

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.