Így futtathatja a Windows 10 hibaelhárítóját

|

Az operációs rendszer egy kevéssé ismert hasznos eszköze kiszimatolja és megoldja a teljesítmény problémákat.

A hibaelhárító elindításához gépeljük be a "hibaelhárítás" szót az operációs rendszer keresőmezőjébe (amely a Tálca bal szélén található nagyító ikonra való kattintással jeleníthető meg), majd a találati listán kattintsunk a Hibaelhárítás Vezérlőpult lehetőségre. A megjelenő ablakban a Rendszer és biztonság részben kattintsunk a Karbantartási feladatok futtatása hivatkozásra, majd a beugró párbeszédablakban a Tovább gombra. A problémakeresés során a hibaelhárító felkutatja a nem használt fájlokat és parancsikonokat, valamint azonosítja az esetleges teljesítmény és más problémákat, jelentést készít róluk, majd kijavítja őket.

Amikor az A rendszergazdai jogosultságokkal futtatott hibaelhárítás további problémákat tárhat fel feliratú ablak jelenik meg, és rendelkezünk rendszergazdai jogokkal, kattintsunk a Hibaelhárítás megkísérlése rendszergazdaként lehetőségre.

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!