Hirdetés
. Hirdetés

Így hívható elő a Windows 10 rejtett, mindenható vezérlőpultja

|

A rejtett mappa egy helyre gyűjti össze az operációs rendszer összes beállítási lehetőségét.

Hirdetés

Hirdetés

Az operációs rendszerüket a lehető leghatékonyabban testre szabni, optimalizálni kívánó felhasználók kiváló eszköze a Windows 10 titkos szolgáltatása, a GodMode mappa, amely funkció szerinti csoportosításban, egy helyen tárja elénk a szoftver összes beállítási lehetőségét. A fejlesztők által elrejtett szolgáltatás előhívásához hozzunk létre egy új mappát. Ehhez kattintsunk a jobb egérgombbal az Asztalon vagy a Fájlkezelőben, a menüben válasszuk az Új/Mappa utasításokat, és a mappának adjuk a

GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}

nevet. Nyissuk meg az ily módon létrehozott mappát, és máris elénk tárul az összes konfigurálási lehetőség.

A GodMode mappát ugyanúgy áthelyezhetjük máshová, mint a kevésbé különleges tartalmú többi mappát, és a GodMode részt ízlésünk szerint átnevezhetjük.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.