Hirdetés
. Hirdetés

Így próbálhatja ki az új Gmailt

|

A megújult változatról bármikor visszatérhetünk a megszokott felületre.

Hirdetés

Hirdetés

Amikor egy webes szolgáltatás vagy egy program felülete és funkciói megújulnak, frusztrálva érezhetik magukat azok a felhasználók, akik csupán a megoldás alapfunkcióit veszik igénybe, mivel idegennek találják az új változatot. Ezért aztán sok fejlesztő választja, hogy nem azonnal, átmenet nélkül tér át az új verzióra, hanem lehetőséget biztosít annak kipróbálására. Így történt ez a most áttervezett Gmail esetében is.

Aki ki szeretné próbálni a webes levelező új változatát, nem kell mást tennie, mint kattintani a Gmail ablak jobb felső sarkában található fogaskerék (Beállítások) ikonon, majd a megjelenő menüben a Próbálja ki a megújult Gmailt lehetőséget választani. A régi megszokott verzióra való visszatérés hasonlóan megy, csak most a Hagyományos Gmail visszaállítás lehetőséget kell választani.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.