Hirdetés
. Hirdetés

Így teheti szélvészgyorssá régi PC-jét

|

Cserélje le jó öreg merevlemezét SSD meghajtóra, csodát fog tapasztalni.

Hirdetés

Hirdetés

Nem is gondolnánk, hogy egy személyi számítógép teljesítményét milyen nagymértékben határozza meg a háttértár sebessége. Ha régi PC-nk csigalassú, a leghatékonyabban úgy pörgethetjük fel a működését, hogy hagyományos merevlemez-meghajtóját SSD-re cseréljük.

Ki kell próbálni, csodát fogunk tapasztalni. Minden művelet sokkal gyorsabban végrehajtódik a rendszerbetöltéstől kezdve az alkalmazások indításán át a fájlok másolásáig. Összességében véve sokkal jobb lesz a számítógép reakcióideje.

Egy SSD még egy lelassult öreg számítógépbe is új életet lehel, az elfogadható teljesítményű PC-knek pedig valósággal szárnyakat ad. Ráadásul ma már megfizethető áron vásárolhatunk nagyobb kapacitásű tárolót is, így nem leszünk társzűkében, ha SSD-re váltunk.

Az SSD mellett szól az is, hogy nagy a megbízhatósága, halkan működik, és nem melegszik. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.