Hirdetés
. Hirdetés

Így telepítheti azonnal a Windows 10 októberi frissítését

|

Ha nem akarja kivárni, amíg a Windows Update-en keresztül megérkezik a frissítés, látogasson el a Windows 10 letöltési oldalára.

Hirdetés

Hirdetés

A Microsoft évente kétszer ad ki nagyszabású funkciófrissítést a Windows 10 operációs rendszerhez, az idei második változat, az October 2018 Update kiadását pár órája jelentette be Yusuf Mehdi, a Microsoft Windows & Devices részlegének vállalati alelnöke a redmondi cég New York-i rendezvényén.

Az October 2018 Update a szokásos módon pár hét alatt jut el a felhasználókhoz automatikusan a Windows Update frissítőszolgáltatáson keresztül. Aki nem akarja kivárni, mire hozzá is megérkezik a frissítés, azonnal birtokba veheti az új kiadást. A telepítés elindításához nem kell mást tennie, mint ellátogatni a Windows 10 letöltése weboldalra, és kattintani a Frissítés gombon.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.