Hirdetés
. Hirdetés

Így telepíthető a Windows 10 évfordulós frissítése

|

Alig pár napja ért véget az ingyenes frissítési időszak, most pedig itt van az operációs rendszer új változata.

Hirdetés

Holnap, augusztus 2-án jelenik meg hivatalosan a Windows 10 nagyszabású évfordulós frissítése, amely többek között a megújult Start menüvel, az Edge böngésző bővítményeivel, az áttervezett Műveletközponttal és a tollas bevitelt támogató Windows Ink technológiával igyekszik vonzóvá tenni magát. A legkézenfekvőbb módja a továbbfejlesztett Windows 10-változathoz való hozzájutásnak a Windows Update-en keresztül történik: a Microsoft frissítésként pozícionálja a szoftvert, csakúgy, mint egy foltozókeddi javítást, amely így - megfelelő beállítás esetén - automatikusan letöltődik a felhasználó számítógépére, és annak újraindítását követően telepítődik.

 

A másik módszer a Microsoft által kiadott ISO használata, amely lehetővé teszi a Windows 10 tiszta telepítését. Az ISO fájlból először egy bootolható lemezt vagy USB-memóriát kell készíteni, amellyel aztán elvégezhető az operációs rendszer új változatra való frissítése.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.