Hirdetés
. Hirdetés

Így vásárolnak okostelefont a magyarok

|

A hazai mobilhasználók számára a jó ár-érték arány a legfontosabb.

Hirdetés

A Lenovo Magyarország egy nem reprezentatív felmérés során megkérdezte a márka követőit, hogy melyek azok a fő szempontok, amelyeket egy új okostelefon vásárlásakor a leginkább szem előtt tartanak. A felmérés kimutatta, hogy a megkérdezettek túlnyomó többsége, 90 százaléka az ár-érték arányt tartja a legfontosabbnak, amelyet 60 százalékkal a készülék teljesítménye és a minősége követ. A válaszadók 45 százaléka számára fontos, hogy a gyártó megbízható legyen, míg a dizájnt és a hosszú üzemidőt a felhasználók 25 százaléka tartotta lényegesnek.

 

"Kíváncsiak voltunk, hogy a Lenovo Magyarország követőinek melyek a legfontosabb szempontjai egy új okostelefon vásárlásakor, hogy megértsük, és tisztán lássuk a hazai követőink elvárásait, hiszen ez régiónként igen eltérő lehet. Reméljük, hogy a jövőben ezeket a szempontokat is szem előtt tartva tudunk majd új, minden igényt kielégítő termékekkel megjelenni a magyarországi okostelefon piacon." - mondta Lukács Anita, a Lenovo Magyarország ügyvezető igazgatója.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.