Hirdetés
. Hirdetés

II. nyílt forráskódú BI konferencia

|

Az eseményen olyan nyílt forráskódú fejlesztésekre alapuló üzleti intelligencia szoftvereket mutatnak be az előadók, amelyek részben vagy egészben kiválthatják a hagyományos megoldásokat.

Hirdetés

Október 13-án (kedden) rendezik meg a II. nyílt forráskódú BI konferenciát, amelynek szervezői az eddigi legszélesebb körű áttekintést szeretnék adni a nyílt forráskódon alapuló üzleti intelligencia alkalmazási lehetőségeiről. Az eseményen külföldi vendégelőadók és hazai szoftverfejlesztő vállalatok képviselői tartanak előadásokat, emellett esettanulmányok és eszközbemutatók is várhatók.

A konferencia apropóját az adja, hogy a nyílt forráskódú szoftverek napjainkra elérték azt a fejlettségi szintet, hogy gyakorlatilag a BI összes területén reális alternatívát kínálnak, az adatbázis-kezelőktől a jelentéskészítő eszközökön át az adatbányászati szoftverekig.

Különösen időszerű ez az esemény, hiszen a költségtakarékos, alternatív licencelési modellek, valamint a nyílt forráskódból származó átláthatóság és rugalmasság a válság idején különösen sokat számít a megrendelőknek, legyenek akár multinacionális vagy kisebb cégek, non-profit szervezetek.

A szervezők a program összeállításánál külön figyelmet fordítottak arra, hogy minél több olyan alkalmazási területet mutassanak be, ahol a nyílt forráskódú BI-szoftverek sikeresen használhatók.

További részletek az esemény honlapján találhatók.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.