Hirdetés
. Hirdetés

Ilyen lesz a Samsung Galaxy Note 10

|

Friss fotók jelentek meg a dél-koreai gyártó új csúcsmobiljáról.

Hirdetés

Hirdetés

A Samsung várhatóan augusztus 7-en leplezi le a Galaxy Note 10-ot, de a legújabb sajtófotók már most viszonylag pontos képet adnak a dél-koreai gyártó új csúcsmodelljéről.

A Note 10 két különböző változatban jön ki, viszont érdekes módon mind a 6,3 hüvelykes Galaxy Note 10, mint a 6,75 hüvelykes Galaxy Note 10+ csak egyetlen előoldali kamerával rendelkezik, amit az eszköz felső szélének közepére épített be a gyártó. Ez különbözik a Galaxy S10+ megoldásától, ahol két kamera került a jobb felső sarokba.

A hátoldalon mindkét új mobil hármas kamera-összeállítást kapott, és a fotókon sehol sem láthatjuk az ujjlenyomat-leolvasót, ami arra vall, hogy a Samsung az üveg alatt helyezte el az azonosító eszközt. 

Nyoma sincs a Bixby gombnak - felhetőleg kevesen hullatnak könnyet érte -, viszont fájdalmasabb veszteség, hogy a fülhallgató jackaljzatot is hiába keressük, tehát vagy beszerzünk egy adaptert, vagy vezeték nélkül fülhallgatóra váltunk.

A fiatalos dizájn megoldások kedvelőinek jó hír, hogy a csúcsmobilból színátmenetes hátlapú verzió is forgalomba kerül.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.