Hirdetés
. Hirdetés

Ilyen PC-ken blokkolják a Windows 10 frissítését

|

USB meghajtó és SD kártya csatlakozásakor nem tudjuk majd telepíteni a May 2019 Update-et verziót.

Hirdetés

Hirdetés

A Microsoft tájékoztatása szerint a májusban esedékes May 2019 Update nevű nagy funkciófrissítés blokkolva lesz minden olyan számítógépen, amelyhez külső USB meghajtó vagy SD kártya csatlakozik.

Ennek egyszerű oka van: a frissítés során végbemenő meghajót újrapozícionálással kapcsolatos. Ugyanis a szoftvergyártó magyarázata szerint, ha külső USB meghajtó vagy SD kártya csatlakozik egy számítógéphez a May 2019 Update telepítése során, ez nem megfelelő meghajtó-kiosztáshoz vezethet. A blokkolás egyszerűen feloldható oly módon, hogy lecsatlakoztatjuk a számítógépünkre kapcsolódó USB meghajtót és SD kártyát, amikor a Windows 10 frissítését végezzük.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.