Hirdetés
. Hirdetés

Indul a Colabs startup programja

|

A Seed program keretén belül a legígéretesebb hazai projektek két- és hatmillió forint közötti kezdő befektetéssel gazdagodhatnak.

Hirdetés

A Colabs bejelentette új startup cégeknek célzott Seed programját, amely keretén belül befektetéssel és tanácsadással segít a feltörekvő vállalkozásoknak. A jelentkezési határidő augusztus 21, amelyet követően a neves zsűri által kiválasztott csapatok egy 5+12 hetes intenzív program keretében tapasztalt szakemberek és sikeres vállalkozók mentorálása mellett teljeskörű termék- és cégfejlesztési támogatást valamint ingyenes irodahasználati lehetőséget kapnak, hogy felépítsék termékük első piacképes verzióját.

A témáról bővebben a Computerworld híre számol be!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.