Hirdetés
. Hirdetés

Indul a Facebook randiappja!

|

A Facebook Dating meghatározó szereplője lehet az online társkereső appok piacának.

Hirdetés

Hirdetés

Csaknem egy évi tesztelés után beindult a Facebook randiappja, a Facebook Dating.

A termék a Facebook mobil appjából érhető el mindazok számára, akik betöltötték a 18-at. A szolgáltatás felhasználói a fő Facebook fiókjuktól elkülönülő profilt hozhatnak létre, vagyis a randizásokat a rendes fiókjuktól elkülönülve tudják intézni.

A Facebook azt tanácsolja, hogy a profil létrehozásakor adjuk meg a preferenciáinkat, például érdeklődési körünket, mert így a Facebook relevánsabb ajánlásokat tud küldeni nekünk.

Az app segítségével lájkot és üzenetet küldhetünk a szolgáltatáshoz csatlakozó más profilok tulajdonosainak, és a kölcsönös lájkokról értesítést kapunk.

Az ismerőseinket alapból nem látjuk, de lehetőség van rá, hogy maximum kilenc facebookos ismerőst vagy instagramos követőt bevonjunk a bennünket érdeklő személyek körébe.

A Facebook termékmenedzsere, Nathan Sharp ígéretet tett rá, hogy az appot nem fogják játékokkal, reklámokkal megterhelni.

A Facebook Dating jelenleg közel két tucat országban érhető el; Európában jövőre kezdik tesztelni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.