Hirdetés
. Hirdetés

Indul az Office világbajnokság

|

A Training360 új Certiport vizsgaközpontjában már Magyarországon is elérhető a világ legelismertebb, nagy piaci presztízsű Microsoft felhasználói minősítése, a Microsoft Office Specialist (MOS)

Hirdetés

A Training360 Magyarországon elsőként nyerte el a hivatalos megoldásszállító partner és vizsgaközpont minősítést (Certiport Authorized Testing Center and Service Provider Partner). Az egyedi együttműködés révén már hazánkban is letehető a legnagyobb presztízsű nemzetközi hivatalos felhasználói Microsoft vizsga. A Microsoft Office Specialist (MOS) minősítés megszerzése a minőség garanciája a világ bármely pontján. A MOS egy olyan, egységes standardokra épülő, gyakorlatorientált készségszintű nemzetközi minősítés, amely különböző szintű jártasságot és hozzáértést bizonyít az MS Office legnépszerűbb termékeinek ismeretében. A vizsga piaci értékét és az üzleti életben való elismertségét jól bizonyítja, hogy eddig már a világ 140 országában közel 1 millió ilyen vizsgát tettek le a felhasználók, diákok és munkavállalók.

Hirdetés

A MOS minősítés három szinten érhető el Alap, Expert és Master fokozatban az Office 2010 és Office 2013 termékekhez (Word, Excel, Powerpoint, Outlook, Access, OneNote, SharePoint) kapcsolódóan, megszerzésük előfeltétele a hozzájuk kötődő kötelező vizsgák sikeres teljesítése.

A Training360 fontos mérföldkőnek tartja a minősítés megjelenését a hazai piacon, ugyanis a Magyarországon működő vállalkozások –ezen belül is elsősorban a multinacionális és hazai nagyvállalatok – számára a Microsoft Office Specialist vizsga garancia a munkavállalók nemzetközi standardok szerint is elismert tudására, a hatékony munkavégzésére, ezáltal segíti a vállalatot a magas ROI elérésében.

 

 

A minősítés nem csak a munkáltatói, hanem a munkavállalói oldalon is nagy jelentőségű: a munkavállalók profi szintű MS Office ismereteinek igazolása növeli a munkavállaló piaci értékét és segíti a könnyebb elhelyezkedést akár itthon akár külföldön.

A Training360 a Microsoft Magyarország támogatásával kampányt indított a MOS nemzetközi minősítés és vizsga megismertetésére és népszerűsítésére. „Keressük Magyarország fiatal Excel guruját!” néven június 11-én  megszervezi az első nagy hazai MS Excel Office bajnokságot azon 18-22 éves iskolai jogviszonnyal rendelkező diákok és hallgatók számára,  akik szeretnék bebizonyítani, hogy itthon ők a legjobbak.  A bajnokságon a Microsoft Excel 2010 vagy 2013-as verzióiban lehet indulni. Regisztrálni június 9-én éjfélig lehet!

A verseny legjobbjai értékes nyereményekben részesülnek, a győztes pedig megkapja a jogot arra, hogy Magyarország képviseletében a verseny kiírójának költségén benevezzen a 2015. augusztus 9-13 között Dallasban megrendezésre kerülő Office világbajnokságra és az övé legyen akár a 7500 dolláros fődíj is.

További részletek a Microsoft Office Specialist (MOS) minősítésről a Training360 oldalán találhatók. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.