Hirdetés
. Hirdetés

INFOmarket - Mobil Show 2007

|

Nagyszabású informatikai és mobilinnovációs kiállítás nyílik 2007. őszén a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

Hirdetés

A Mobil Show 2007 a nagy érdeklődésre való tekintettel szeptember 8-tól 11-ig az INFOmarkettel közös helyszínre, a Hungexpo Budapesti Vásárközpont B pavilonjába költözik - ennek célja, hogy teljesebbé váljon a hazai informatikai és telekommunikációs piac eszköztárának, újdonságainak bemutatása. A BNV-vel egy időben megrendezett esemény négy napja során a legújabb info- és mobiltechnológiai fejlesztések, az interaktív játékok és az előadások mellett a vásárlóknak szóló akciók is várhatóak.

A felhasználóknak szóló Mobil Show kiállítás és vásár tavaly decemberben mutatkozott be a nagyközönség előtt. A rendezvényt akkor több mint 40 kiállító és 14 ezer látogató tisztelte meg jelenlétével, ami elegendő bizonyíték arra, hogy a kiállításnak komoly létjogosultsága van a magyar piacon.

Az INFOmarket Magyarország elsőszámú informatikai és telekommunikációs kiállítása, amely idén már hatodik alkalommal várja látogatóit. A vásár a BNV brandjeként az otthoni felhasználókat és a szélesebb közönséget célzó vállalkozások számára kínál évről évre bemutatkozási és értékesítési lehetőséget.

infomob.jpg

Az érdeklődők a kiállításokkal kapcsolatos részletekről a www.mobilshow.hu, valamint a www.infomarket.hu oldalakon olvashatnak.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.