Hirdetés
. Hirdetés

Információs portál a HDTV-ről

|

Amit mindig szerettél volna tudni, de sose merted megkérdezni - nagyjából így foglalható össze a weboldal információs anyaga.

Hirdetés

A Time Warner Cable és a Cisco bejelentette, hogy vásárlási és használati tanácsokkal próbálnak tiszta képet nyújtani a fogyasztóknak a valódi nagyfelbontású (HD, azaz High-Definition) televíziózásról. A két vállalat összefogásának eredménye a Time Warner által beindított "HD Clear & Simple" (Egyszerűen a HD-ről) névre keresztelt angol nyelvű webhely.

A webes felület átfogó ismeretekkel vértezi fel a fogyasztókat, hogy teljes mértékben kihasználhassák a HD-televíziózás előnyeit. Az új webhely létrehozásának célja, hogy megszüntesse azt a képzavart, amely eddig a HDTV-vel, illetve a nagyfelbontású televíziózáshoz szükséges eszközökkel és szolgáltatásokkal kapcsolatban kialakult.

"Annak ellenére, hogy a fogyasztók nagy érdeklődést tanúsítanak a HDTV iránt, a felmérések szerint a többségük nincs tudatában annak, hogy a nagyfelbontású televíziózáshoz három dolog szükséges: nagyfelbontású televíziókészülék, előfizetés valamilyen HD-szolgáltatásra, amelynek része egy HD-vételre alkalmas digitális beltéri egység, és végül a megfelelő HD-csatornára való hangolás" - fejtette ki Sam Howe, a Time Warner Cable vezető alelnöke és marketingigazgatója.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.