Hirdetés
. Hirdetés

Informatika – negyedszázada töretlen lendülettel

|

Büszkén jelenthetjük, hogy idén múlt 25 éves a KRONOS Trade Kft. Kizárólag magyar tulajdonban lévő, Budapest belvárosi székhelyű cégünk az eltelt évek alatt rendkívül sokrétű tapasztalati tőkére tett szert, ennek köszönhetően termékeink és szolgáltatásaink köre - partnereink és a piac igényeinek megfelelően - számos területen gazdagodott.

Hirdetés

Célunk a kezdetektől fogva megbízható és korszerű megoldásokat kínálni, legyen szó kereskedelemről, rendszerfelügyeletről vagy vállalatirányítási szoftverekről.

Hirdetés
          

Kereskedelem és rendszer-üzemeltetés - megbízhatóság mindenek felett!
Informatikai rendszer-üzemeltetés és kereskedelem üzletágaink képezik a cég alappillérét. A már a kezdetektől meglévő terület kiforrott ügykezeléssel, a partnerek érdekeit mindig szem előtt tartó szemlélettel kivívta megbecsülését.    

Informatikai rendszerek üzemeltetésénél a legfontosabb kritérium a megbízhatóság és a gyors problémamegoldás. Kihasználva a 21. századi technológiákat és lehetőségeket, az általunk tervezett és üzemeltetett rendszerek esetén akár azonnali segítséget tudunk nyújtani a felmerülő problémák kezelésére.

           

Informatikai eszközök szállításával kapcsolatban - legyen szó számítógépről, kiegészítőkről, nyomtató-kellékanyagról vagy a manapság előtérbe került mobileszközökről - nem ismerünk lehetetlent. Ügyfeleink igényeit körültekintően és kizárólag valós információkat szolgáltatva, megbízható forrásból elégítjük ki. Ennek köszönhetően partnereink között megtalálhatók mind az állami intézmények, mind a magánszektor résztvevői.    

ACTUAL - rugalmas ügyviteli megoldások saját kézből
Büszkék vagyunk saját fejlesztésű ACTUAL ügyviteli rendszerünkre, amely immár 11 éve áll a felhasználók rendelkezésére, és jelenleg több mint 1000 hazai kkv használja. Folyamatos fejlesztése és moduláris felépítése révén a jól összeválogatható funkciókkal rendkívül sok területen alkalmazható a kereskedelmi cégektől kezdve a szolgáltatással foglalkozó vállalkozásokon át a gyártókig. Ehhez igazodó árazásának köszönhetően minden felhasználó csak azért fizet, amire valóban szüksége van. Mivel megvásárlását követően is bővíthető, az ügyviteli szoftver együtt fejlődhet a céggel.

A helyi telepítésű működés mellett a mai kor vívmányait kihasználó felhőalapú és távirodai szolgáltatásaink keretében megoldást kínálunk az ACTUAL Ügyviteli Rendszer, vagy ezzel együtt akár egy komplett irodai alkalmazáscsomag platformfüggetlen, egységes, megfizethető és tervezhető költségű használatára. A Távirodához nincs szükség másra, mint egyetlen számítógépre és internetkapcsolatra, és akár a karosszékből irányíthatjuk vállalkozásunkat.

NetSupport - díjnyertes, innovatív szoftverek az oktatásban és a vállalati szférában
Tíz évvel ezelőtt váltunk az angol illetőségű, világhírű NetSupport szoftverek kizárólagos magyarországi forgalmazójává. A portfólióban hálózatfelügyeleti, oktatóterem-felügyeleti és helpdesk programok egyaránt szerepelnek, melyek világszerte több mint 18 millió eszközön segítik az oktatási intézmények és cégek működését.

A két vezető termék a számos nemzetközi szakmai elismerést magáénak tudó NetSupport School oktatótermi felügyeleti szoftver, valamint a szintén díjnyertes NetSupport DNA a vállalati hálózat felügyeletére, valamint - kiváltva az elavult papíralapú kezelést - informatikai eszközeink és szoftverlicenceink nyilvántartására nyújt könnyen használható és megbízható megoldást.

Rövid távú terveink között szerepel, hogy a lehető legtöbb iskolába eljuttassuk a tanárok munkáját nagyban segítő NetSupport School interaktív oktatótermi felügyeleti szoftvert, mely a két cég közös munkájának köszönhetően magyar nyelven is elérhető, és már jelenleg is több mint 8000 hazai iskolai számítógépen fut. E célunk mellé odaállt az angol fejlesztő cég is, hiszen közreműködésünkkel kizárólag Magyarországon egyedi díjazással, a listaár töredékéért kínálja a közoktatási intézmények részére e remek programot, mely haladva a korral, akár a diákok saját mobileszközeivel is kiválóan használható.

Büszkék vagyunk rá, hogy az elmúlt 25 év kihívásaival sikeresen meg tudtunk küzdeni, a trendeket és elvárásokat követve a hazai informatikai piac stabil és megbízható résztvevője tudtunk maradni. Célunk továbbra is ez: tapasztalatainkat kihasználva és az új irányzatokat, technológiákat figyelve, egyes területeinkkel egymást támogatva kiszolgálni partnereink igényeit, és modern, időtálló informatikai megoldásokat biztosítani részükre mind az eszközök és szoftverek, mind az üzemeltetés területén.

Látogassa meg weboldalunkat a www.kronos.hu címen, és keressen minket, hogy önnek is bizonyíthassunk!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.