Hirdetés
. Hirdetés

Ingyen videotelefonálás a Pannonnál

|

Január végéig ingyen videotelefonálhatunk a Pannonnál. A szolgáltatás kipróbálásához egy 3G-s készülék kell - és egy kis szerencse.

Hirdetés

Jövő év január végéig a Pannon hálózatán belül ingyen tud videotelefonálni minden számlás és kártyás előfizető. A szolgáltatás igénybevételéhez 3G-s mobiltelefon szükséges, a mobilszolgáltató kínálatában több ilyen készülék is van. A legfrissebb akcióban a videotelefonálásra alkalmas Sony-Ericsson K610i telefonból kettőt is lehet vásárolni egy áráért, vagyis 39 990 forintért, abban az esetben, ha két egyéni számlás előfizetést kötünk.

A készülék mellé szélessávú lefedettség is kell, a Pannon közleménye szerint ez több mint 40 településen elérhető már. Hogy a szerencsések között vagyunk-e, vagyis a 3G-vel lefedett települések listája az alábbi linken érhető el.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.