Hirdetés
. Hirdetés

Ingyenes Acrobat XI online workshop indul

|

Az Adobe Magyarországon 2012. október 17-én kezdődően virtuális eseménysorozaton keresztül mutatja be az új Adobe Acrobat XI termékcsalád új szolgáltatásait és funkcióit.

Hirdetés

Az Adobe Acrobat XI szoftver legújabb verziója számos új és nagy teljesítményű megoldást kínál napjaink összetett dokumentumkezelési kihívásaira, különböző eszközön és platformon biztosítva a PDF-tartalmak hatékony szerkesztését, megosztását és biztonságosabbá tételét.

 

 

A mobileszközök számának és a felhőszolgáltatások használatának növekedésével párhuzamosan lehetővé kell tenni az adatokkal dolgozó szakemberek számára, hogy bárhol és bármilyen eszközön hatékonyabban használhassák a dokumentumaikat. Hogy miként? Erre kívánnak választ adni az Adobe magyarországi képviselői.

Az online eseménysorozat az alábbi témákat tekinti át, 45 perces workshop formájában

október 17. - Acrobat XI újdonságok áttekintése
október 24. - PDF létrehozása
október 25. - PDF szerkesztési lehetőségek
október 29. - Űrlap létrehozása
október 30. - Microsoft Office kompatibilitás
november 5. - PDF portfóliók
november 6. - Digitális aláírások az EchoSign-nal.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.