Hirdetés
. Hirdetés

Ingyenes filmcsatorna holnaptól

|

A MinDig TV-t használók április 6. és május 3. között a Paramount Channel, április 6. és április 18. között az RTL Spike, április 6-26. között pedig a National Geographic csatornáit érhetik el kódolatlanul.

Hirdetés

Hirdetés

A Paramount Channel kódolatlan időszakában, április 6-tól május 3-ig a MinDig TV nézői a népszerű sikermozikon és fesztiváldíjas alkotásokon kívül a Star Wars filmsaga legsikeresebb epizódjait is láthatják. Április 11-től, két hétvégén át, minden szombaton és vasárnap 21:00-tól főszerepben Leia hercegnő, a hős jedik, droidok, buckalakók, vukik és a sötét erők legrettegettebb gonoszai.

Az RTL Spike április 6-tól 18-ig lesz ingyenesen elérhető. Ebben a két hétben, péntekenként 22:00-tól duplarészekkel fut majd a Varsó Shore Pumped Gabóval, vagy akár megnézhetjük a The Walking Dead 10. évadjának összes részét is.

A National Geographic április 6-tól 26-ig lesz ingyenesen elérhető. Ebben a három hétben, a Kozmosz: Lehetséges világok sorozat lenyűgöző idő- és térbeli utazásra hívja a nézőket 13.8 milliárd év kozmikus evolúcióján keresztül! 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.