Hirdetés
. Hirdetés

Ingyenes, korlátlan VPN-t kínál az Opera böngésző

|

Hasznos szolgáltatással próbálja meg vonzóvá tenni magát a program.

Hirdetés

Az Opera böngésző legújabb béta-változata (38.0.2204.0 jelű verzió Macre és PC-re) egy sokak által szívesen fogadott új funkcióval rukkolt elő, ez pedig nem más, mint egy ingyenes, korlátlan sávszélességű VPN szolgáltatás. A virtuális magánhálózatok (VPN) biztonságos, titkosított kommunikációt tesznek lehetővé, továbbá elfedik az internetező valódi IP-címét azáltal, hogy egy másikkal (akár más országokban levőkkel) váltják fel, így anonim módon lehet használatukkal szörfölni az interneten. Az ilyen, korlátlan adatforgalmat biztosító szolgáltatásokért évi 10 ezer forintot meghaladó összeget kérnek a szolgáltatók.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.