Hirdetés
. Hirdetés

Ingyenes mobilapp fotók gyors átviteléhez

|

A Microsoft új applikációja iPhone és Android mobilokon fut, és a Windows 10 Fényképek alkalmazásával működik együtt. A fotók wifin utaznak a mobilról a PC-re.

Hirdetés

Hirdetés

A Microsoft kiadta az Android és iOS mobilokon futtatható Photos Companion appot, amely lényegesen egyszerűbbé teszi a fotók átvitelét okostelefonról Windows 10-es PC-kre.

Fontos hangsúlyozni, hogy az app nem mobilos fotógaléria, hanem egy kiegészítő eszköz, amely a Windows 10 Fényképek appjával működik együtt.

Vagyis nem képnézegetésre való, hanem arra, hogy iPhone vagy Android mobilunkat összekapcsoljuk a Windows 10 PC-vel, és mindenfajta email fiók, felhőszolgáltatás vagy internet-kapcsolat használata nélkül gyorsan áttegyük a fotókat, videókat.

Az app akkor működik, ha a mobil és a PC ugyanarra a wifi hálózatra csatlakozik. A beállításhoz a Fényképek alkalmazás Importálás menüjéből válasszuk ki a mobilos lehetőséget (ez csak a Fényképek 2018.18011.13110.0 vagy frissebb változatában található meg).

A Microsoft szerint az appot elsősorban diákoknak szánták, de más is jó hasznát veheti. Az újdonságot a Microsoft Garage csapata fejlesztette ki, és innen tölthetjük le az iOS, illetve Android változatot.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.