Advertisement

Ingyenes szoftverfejlesztő tanfolyam

|

Egy sikeres videós pályázattal ingyen juthatunk magas fizetést ígérő képzettséghez a Reaktorlabs Talent programjának segítségével.

A Reaktorlabs tehetséges, kifejezetten hátrányos helyzetű, vidéken élő fiatalokat keres, akik önerőből nem tudnák megfizetni egy négy és fél hónapos szoftverfejlesztői tanfolyam költségeit.

Hirdetés

Tőlük egy kétperces videót várnak, amelyben kifejthetik, hogy miért ők a legalkalmasabbak arra, hogy részt vegyenek egy ingyenes programozó képzésen. A jelentkezők közül a legjobbak térítésmentesen végezheti el a Reaktorlabs következő 18 hetes szoftverfejlesztői tanfolyamát, melynek során szállást és teljes ellátást is kapnak. A Talent programmal a nehezebb körülmények között élő vidéki fiataloknak szeretnének esélyt adni egy piacképes szakma megszerzéséhez. A kezdeményezés sikerességét mutatja, hogy a programban részt vett egyik fiatal ma már a T-Systemsnél dolgozik.

Közismert, hogy az IT-szektor továbbra is ki van éhezve a tehetséges, tettre kész munkaerőre, ráadásul ezen a területen jóval az átlag feletti fizetés érhető el. Sokan ódzkodnak a programozástól, mondván, nem nekik való, korábban teljesen mást tanultak, vagy más területen dolgoztak, ráadásul sem több évük, sem pénzük nincs arra, hogy megfelelő képzettséget szerezzenek, amivel könnyedén munkát találhatnak. A Reaktorlabs azonban lehetőséget nyújt arra, hogy viszonylag rövid idő alatt, kedvező fizetési feltételek mellett használható tudást adjon a jelentkezők birtokába.

A programozó képzés célja, hogy tanfolyamával egy olyan valós alternatívát nyújtson, melynek segítségével a végzett hallgatók fel lesznek vértezve a szakmában való elinduláshoz szükséges tudással és képességekkel, és a sikeres végzést követően a hazai piacon való elhelyezkedést is támogatja. Az intenzív, napi nyolc órás oktatás rendkívül gyakorlatorientált, ráadásul a hallgatókat egy coach is segíti, akivel különböző készségeket fejlesztenek, például prezentációs technikákat, illetve a hatékony csapatmunkához szükséges szemléletet.

A Reaktorlabs egy sikeres képzésen van túl, melyet követően a hallgatók többek között a már említett T-Systemsnél, a Citibanknál, a Blackbeltnél, valamint a Graphisoftból alakult cégnél, a Vintoconnál helyezkedtek el. A második tanfolyam 2018 januárjában fog véget érni, ezt követően várhatóan februártól indul a következő, és ehhez kapcsolódóan a Talent program. Az új tanfolyamon két képzés közül választhatnak majd a hallgatók: Junior Full Stack .NET és Junior Full Stack Java.

A Reaktorlabsnál a térítéses képzés ára áfa nélkül 980 ezer forint, de ezt az összeget sem kell előre befizetni, ugyanis a Reaktorlabs lehetőséget ad arra, hogy a frissen végzett szoftverfejlesztő az elhelyezkedését követő két éven belül fizesse ki a tandíjat. A másik lehetőség az ösztöndíj: a diák a képzést ingyen megkapja, csupán 100 ezer forint biztosítékot kell kifizetnie, amit - ha sikeresen befejezte a képzést és elhelyezkedett - vissza is kap.

A Talent programra jelentkezők pályaműveit az alábbi e-mail címre várják: talent@reaktorlabs.com

A képzés részleteiről a www.reaktorlabs.com oldalon lehet tájékozódni.

- Hirdetés
Hirdetés
X
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra » Advertisement

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.