Hirdetés
. Hirdetés

Ingyenes tankönyv a TCP/IP alapjairól

|

A Microsoft TechNet gondozásában megjelent szakkönyv a ma már alapkompetenciának számító TCP/IP alapjaiba vezeti be a rendszergazdákat.

Hirdetés

Néhány kattintás után ingyen letölthető Petrényi József TCP/IP alapok című könyvének új kiadása, amelyben a hálózatkezelés legfontosabb tudnivalóit foglalja össze a szerző. Az Exchange Server MVP (Most Valuable Professional) minősítéssel is rendelkező szakíró olvasmányos, közérthető stílusban, számos ábrával illusztráltan ismerteti a TCP/IP alapjait.

Petrényi József: TCP/IP alapok
A PDF-formátumban elérhető kötet egyik erénye, hogy olyan technológiákat mutat be, amelyek nem csak Microsoft platformot használók, hanem valamennyi informatikus számára általánosan hasznosak. A második, javított kiadáshoz mind a Unix/Linux-, mind a Microsoft-közösség adott visszajelzéseket, ennek köszönhetően még érthetőbbé és egyszerűbbé vált a könyv.

A TCP/IP alapok iránytűt ad az olvasó kezébe egy olyan szakterületen, amelyen ma minden informatikusnak biztos tudással kell eligazodnia, mivel a gyakorlati életben ma már alapkövetelménynek számítanak a biztos hálózati ismeretek. Ez a könyv Magyarországon az egyik alapmű lehet tanároknak és diákoknak egyaránt - hasznos lehet mindazok számára, akik alapfokon vagy magasabb szinten foglalkoznak informatikával.

A Microsoft TechNet gondozásában megjelent szakkönyvek innen tölthetők le.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.