Hirdetés
. Hirdetés

Ingyenes új csoportmunka eszköz Windows 10-hez

|

A Microsoft Whiteboard applikációjával a Surface eszközök felhasználói oszthatják meg vázlataikat, feljegyzésekeit.

Hirdetés

Hirdetés

A Microsoft Whiteboard appja  Windows 10 felhasználók számára újszerű módszereket kínál a csopormunkára és az ötletek megosztására.

A Whiteboard egyfajta "digitális festővászon", amely a Surface tulajdonosakat célozza. A felhasználók jegyzeteket, skicceket, illusztrációkat vihetnek fel rá, és az appról rákereshetnek a weben a képekre. Táblázatokat, diagrammokat és folyamatábrákat is létre lehet hozni vele, amelyek valós időben frissülnek, és automatikusan elmentődnek a felhőbe.

A cég blogjában azt írja, hogy olyan csoportoknak szánják az appot, amelynek tagjai személyesen, illetve a távolból is együttdolgoznak, többfajta eszközt használnak, és közösen akarják csiszolgatni ötleteiket.

A Whiteboard a Windows 10-hez kötődik, ami nyilvánvalóan csökkenti keresztplatformos vonezerejét.

Az app egyéni használatra ingyenes, de több felhasználó esetén Office 365 előfizetést igényel. Betekintő (béta-) változata innen tölthető le díjmentesen.

A szakértők a Whiteboardot ígéretesnek tartják, de hozzáteszik, sok múlik azon, milyen partnerek készítenek majd integrációkat hozzá.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.