Hirdetés
. Hirdetés

Ingyenes wifi a harmadik Rehab Critical Masson

|

A WifiZone ismét kiváló minőségű, díjmentes wifi elérést biztosít a Rehab Critical Mass résztvevői számára. A vállalat május 29-én a felvonulás végállomásán, az Erzsébet téren teszi elérhetővé a biztonságos vezeték nélküli hálózatot, amelybe a felhasználók email címükkel vagy Facebook fiókjukkal regisztrálhatnak. A felhasználók eszközei a későbbiekben automatikusan kapcsolódnak majd a hálózathoz a rendszer hotspotjain.

Hirdetés

"Egyetértünk a Rehab Critical Mass felvonulás céljával, és fontosnak tartjuk, hogy szolidaritást vállaljunk fogyatékossággal élő embertársainkkal. A programok ideje alatt az Erzsébet téren elérhető vezeték nélküli internetszolgáltatás egységes hálózatot kínál, így a rendszerbe már korábban regisztrált felhasználók okoseszközei automatikusan csatlakoznak majd a hálózathoz. Akik pedig most, a rendezvényen lépnek be először a WifiZone-ba, később szintén az automatikus csatlakozás előnyeit élvezhetik" - mondta Farmosi Attila, az ACE Telecom ügyvezető igazgatója.

A WifiZone hálózatába az indulás óta 73 ezren regisztráltak, a felhasználók pedig a közel egy év alatt összesen160 000 órát töltöttek a rendszerben böngészéssel. A professzionális wifi hálózat több mint 25 hotspoton érhető el Budapesten, többek között olyan budapesti helyszíneken is, mint a Fővárosi Nagycirkusz, a Belvárosi Színház, a Városligeti Műjégpálya, az Óbudai  Főtér vagy a Westend City Center.

A WifiZone rendet teremt az eltérő minőségű és azonosítóval rendelkező wifi hálózatok között: egységes és biztonságos hálózatot kínál szállodáknak, éttermeknek és más nagy forgalmú szolgáltató helyeknek. A rendszer része az itthon újdonságnak számító, saját fejlesztésű captive portál, ami a szabályozható felhasználói hozzáférés mellett egyedi direkt marketing eszközként segíti a partnereket megismerni és új, izgalmas módon elérni vendégeiket, látogatóikat. A WifiZone kényelmes, biztonságos kapcsolatot és kiemelt böngészési élményt biztosít díjmentesen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.