Hirdetés
. Hirdetés

Innovációs Audit és Innovatív Vállalkozás minősítés az Üzletfejlesztési Díjban

|

Az innováció hamarosan éppen olyan vállalati értéket befolyásoló tényező lesz, mint a környezettudatosság. A vállalatok sorra jelentetik meg Fenntarthatósági Jelentéseiket - ennek mintájára hamarosan jönnek az Innovációs Jelentések.

Hirdetés

Innovációs Audit és Innovatív Vállalkozás minősítés az Üzletfejlesztési Díj keretén belül

Hirdetés

Az innováció hamarosan éppen olyan vállalati értéket befolyásoló tényező lesz, mint a környezettudatosság. A vállalatok sorra jelentetik meg Fenntarthatósági Jelentéseiket - ennek mintájára hamarosan jönnek az Innovációs Jelentések, amelyekben a szervezetek tanúbizonyságot tesznek, hogy ők készülnek a jövőre, ott is lesznek és képesek ügyfeleiket, partnereiket is átvinni és így csökkentik a gazdasági kockázatokat a számukra.

A követelményeknek megfelelt vállalkozások bekerülnek a Magyar Innovációs Indexbe (INNDEX) - letölthető Magyar Innovációs Indexbe (INNDEX) >>>

Mutassa be üzleti újdonságait, pályázzon a legnagyobb független, szakmai elismerésre: Üzletfejlesztési Díj 2014 >>>

Üzletfejlesztési Díj 2014
Üzletfejlesztési Díj 2014

Magyarország most élen jár: nálunk már most működik ez az Innovációs Riport-rendszer - és az Ön számára is elérhető az Üzletfejlesztési Díj pályázaton belül.

Egy minta a rövidített Innovációs Jelentésre:

Három csillagot kap az innovatív magyar cég (Rövidített innovációs Jelentés, az Innovációs Audit alapján)

A cég a megalakulásától fogva kiemelt figyelmet fordít az innovációra. Az úgynevezett válság ellenére csak saját tőkéből, illetve pályázati pénzekből oldja meg a kutatás-fejlesztést.

Szervezetten és tudatosan keresi az új ötleteket, bevált mechanizmus támogatja azok termékké, szolgáltatássá konvertálását. A munkatársak számára akár munkaköri leírások szintjéig megjelenik az ötletelés, az újdonságok kialakításában való közreműködés. Ezt elismerik, anyagilag és erkölcsileg is.

A menedzsment döntési mechanizmusa jónak látszik, gyorsan és határozottan reagálnak. A kommercializációt kiemelkedő marketingmunka támogatja. A cég kész és képes a piaci körülmények megváltozásából adódó lehetőségeket kezelni. Ez egyfelől jelenti egy új szervezeti meghatározást (a tevékenység definíció változása megnyitotta a piaci lehetőségeket), a szervezeti működés (mátrix) átalakítását, másrészt a szervezeti kultúra megváltoztatását (mivel ez nem egy rövid időszak eredménye, ebben a vonatkozásban csak az elindítást konstatálhattuk). A vállalati erőforrások hatékony kezelését informatikailag is meg kívánják támogatni, az új struktúrának megfelelő vállalatirányítási rendszerrel.

A kutatásoknak, innovációnak nemcsak a tudományos sikerét keresik, hanem a pénzügyi vonatkozásai (a szervezet és tulajdonosi profitelvárások) is kiemelten fontosak. A fejlesztések vonatkozásában képesek a leállításról is dönteni.

A cég széleskörű külső kapcsolatrendszerben (kiemelt ügyfelek, partneri cégek, szakmai szervezetek stb.) tartja kezét a számára fontos piacok ütőerén, szerzi meg az ötleteket, illetve olyan tudást, amellyel alkotó módon egészíti ki saját meglevő képességeit.

Belső kommunikációjában megjelenik a tudásmegosztás, illetve a munkatársi teljesítmények közvetítése, elismerése (vállalati események, rendezvények, belső portál, hírlevél).

Nagyon fontos, hogy a szervezetben szorosan együtt van az üzleti újdonságok kialakítása és azok kommercializációja.

Az üzletfejlesztési audit elsődleges értékelése alapján a cég háromcsillagos minősítést kap, ennek alapján jogosult az Innovatív Vállalkozás cím használatára.

Az Audit, minősítés és Innovációs Jelentés elkészítése az Üzletfejlesztési Díj pályázóinak a nevezési díj keretén belül zajlik, külön térítés nélkül.

Üzletfejlesztési Díj 2014 pályázati kiírás és további információk >>>

Korábbi anyagok (fényképek az átadóról, sajtóközlemény, prezentációk...) - Üzletfejlesztési Díj 2013 >>>

Pályázzon MOST - adja meg vállalkozásának azt a figyelmet, amelyet megérdemel! Részletes feltételek: Üzletfejlesztési Díj 2014 kiírás! >>>

Kapcsolat és további információ
Üzletfejlesztési Díj
Fodor Zoltán
szakmai igazgató
Telefon: 06/30/600 31 26
Üzletfejlesztési Díj e-mail

Hardverek, szoftverek, tesztek, érdekességek és színes hírek az IT világából ide kattintva!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.