Hirdetés

Innovációs Audit és Innovatív Vállalkozás minősítés az Üzletfejlesztési Díjban

|

Az innováció hamarosan éppen olyan vállalati értéket befolyásoló tényező lesz, mint a környezettudatosság. A vállalatok sorra jelentetik meg Fenntarthatósági Jelentéseiket - ennek mintájára hamarosan jönnek az Innovációs Jelentések.

Hirdetés

Innovációs Audit és Innovatív Vállalkozás minősítés az Üzletfejlesztési Díj keretén belül

Az innováció hamarosan éppen olyan vállalati értéket befolyásoló tényező lesz, mint a környezettudatosság. A vállalatok sorra jelentetik meg Fenntarthatósági Jelentéseiket - ennek mintájára hamarosan jönnek az Innovációs Jelentések, amelyekben a szervezetek tanúbizonyságot tesznek, hogy ők készülnek a jövőre, ott is lesznek és képesek ügyfeleiket, partnereiket is átvinni és így csökkentik a gazdasági kockázatokat a számukra.

A követelményeknek megfelelt vállalkozások bekerülnek a Magyar Innovációs Indexbe (INNDEX) - letölthető Magyar Innovációs Indexbe (INNDEX) >>>

Hirdetés

Mutassa be üzleti újdonságait, pályázzon a legnagyobb független, szakmai elismerésre: Üzletfejlesztési Díj 2014 >>>

Üzletfejlesztési Díj 2014

Magyarország most élen jár: nálunk már most működik ez az Innovációs Riport-rendszer - és az Ön számára is elérhető az Üzletfejlesztési Díj pályázaton belül.

Egy minta a rövidített Innovációs Jelentésre:

Három csillagot kap az innovatív magyar cég (Rövidített innovációs Jelentés, az Innovációs Audit alapján)

A cég a megalakulásától fogva kiemelt figyelmet fordít az innovációra. Az úgynevezett válság ellenére csak saját tőkéből, illetve pályázati pénzekből oldja meg a kutatás-fejlesztést.

Hirdetés

Szervezetten és tudatosan keresi az új ötleteket, bevált mechanizmus támogatja azok termékké, szolgáltatássá konvertálását. A munkatársak számára akár munkaköri leírások szintjéig megjelenik az ötletelés, az újdonságok kialakításában való közreműködés. Ezt elismerik, anyagilag és erkölcsileg is.

A menedzsment döntési mechanizmusa jónak látszik, gyorsan és határozottan reagálnak. A kommercializációt kiemelkedő marketingmunka támogatja. A cég kész és képes a piaci körülmények megváltozásából adódó lehetőségeket kezelni. Ez egyfelől jelenti egy új szervezeti meghatározást (a tevékenység definíció változása megnyitotta a piaci lehetőségeket), a szervezeti működés (mátrix) átalakítását, másrészt a szervezeti kultúra megváltoztatását (mivel ez nem egy rövid időszak eredménye, ebben a vonatkozásban csak az elindítást konstatálhattuk). A vállalati erőforrások hatékony kezelését informatikailag is meg kívánják támogatni, az új struktúrának megfelelő vállalatirányítási rendszerrel.

A kutatásoknak, innovációnak nemcsak a tudományos sikerét keresik, hanem a pénzügyi vonatkozásai (a szervezet és tulajdonosi profitelvárások) is kiemelten fontosak. A fejlesztések vonatkozásában képesek a leállításról is dönteni.

A cég széleskörű külső kapcsolatrendszerben (kiemelt ügyfelek, partneri cégek, szakmai szervezetek stb.) tartja kezét a számára fontos piacok ütőerén, szerzi meg az ötleteket, illetve olyan tudást, amellyel alkotó módon egészíti ki saját meglevő képességeit.

Hirdetés

Belső kommunikációjában megjelenik a tudásmegosztás, illetve a munkatársi teljesítmények közvetítése, elismerése (vállalati események, rendezvények, belső portál, hírlevél).

Nagyon fontos, hogy a szervezetben szorosan együtt van az üzleti újdonságok kialakítása és azok kommercializációja.

Az üzletfejlesztési audit elsődleges értékelése alapján a cég háromcsillagos minősítést kap, ennek alapján jogosult az Innovatív Vállalkozás cím használatára.

Az Audit, minősítés és Innovációs Jelentés elkészítése az Üzletfejlesztési Díj pályázóinak a nevezési díj keretén belül zajlik, külön térítés nélkül.

Hirdetés

Üzletfejlesztési Díj 2014 pályázati kiírás és további információk >>>

Korábbi anyagok (fényképek az átadóról, sajtóközlemény, prezentációk...) - Üzletfejlesztési Díj 2013 >>>

Pályázzon MOST - adja meg vállalkozásának azt a figyelmet, amelyet megérdemel! Részletes feltételek: Üzletfejlesztési Díj 2014 kiírás! >>>

Kapcsolat és további információ
Üzletfejlesztési Díj
Fodor Zoltán
szakmai igazgató
Telefon: 06/30/600 31 26
Üzletfejlesztési Díj e-mail

Hirdetés
Ügyfélszolgálati változás!
--
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.