Hirdetés
. Hirdetés

Integrált információs rendszer kkv-knak

|

Csaknem 250 millió forintos beruházással fejleszt felhő alapú integrált vállalati információs rendszert a fejleszt kkv-knak a Stratis Vezetői és Informatikai Tanácsadó Kft.

Hirdetés

A cég a projekthez 70 százalékos, 174,6 millió forintos támogatást nyert az Új Széchenyi Terv Gazdaságfejlesztési Operatív Programjában (GOP).

Hirdetés

A fejlesztés célja, hogy a kkv szektor cégei számára a nagyvállalati megoldásokkal összemérhető integrált információs rendszert valósítson meg, amely nyílt forráskódon alapul.

A Stratis Kft. közleménye szerint a számítási felhő alapú informatikai megoldások egyik legnagyobb kihívása, hogy hogyan biztosítható elégséges védelem osztott erőforrásokon alapuló környezetben. A cég két, egymást kiegészítő műszaki megoldás kifejlesztésével - a törzsadat-menedzsmenttel és az IT-biztonsági megoldással - ezekre adhat választ.

 

A Stratis Kft. 1998-ban alakult, mára ötven tanácsadóval dolgozik. Árbevétele 2011-ben meghaladta az 1 milliárd forintot, tavaly 832 millió forint volt a céginformáció adatai szerint. Adózott eredménye 2012-ben meghaladta 40 millió forintot. A Stratis a cégben dolgozó magánszemélyek tulajdonában van. Az informatikai tanácsadási szolgáltatásokat nyújtó társaság eddig 11 iparágban 140 ügyfélnél, 500 projektben dolgozott, egyebek mellett az IT stratégiai tanácsadás, banki működés fejlesztése, elektronikus közigazgatási megoldások és a kártyarendszerek területén.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.