Hirdetés
. Hirdetés

Integrálta a Dropboxot a Yahoo

|

A levelezőszolgáltatás csatolmányainál már a Dropboxból is kezelhetjük a dokumentumokat.

Hirdetés

A Yahoo levelezőjén egy ideje már a Dropbox is megjelent, ugyanis a felhő-alapú tárhelyet integrálták a szolgáltatásba a mellékletek kezelése miatt. Ennek köszönhetően a felhasználók közvetlenül a Dropboxról kezelhetik ezeket a fájlokat a Yahoo Mailben, küldhetnek és fogadhatnak is fájlokat a dropboxos fiókjukból.  

Az új funkció elsőként az angol, a francia, a spanyol, a német és az olasz nyelvű Yahoo Mailen jelenik meg. Aki szeretné igénybe venni a felhő adta lehetőségeket, de még nem regisztrált a Dropboxon, az közvetlenül a Yahoo Mailből is megteheti. Ehhez csupán el kell menteni egy mellékletet, a Save to Dropbox feliratra kattintani, majd beállítani egy fiókot. 

A Yahoo arra törekszik, hogy a lehető legkényelmesebbé és leggyorsabban használhatóvá tegye a levelezőszolgáltatását. A Dropbox beépítése nem sokkal azután történt meg, hogy a Dropbox felvásárolta a Mailbox nevű e-mailes appot - ez pedig mobilon akarja elérni a Yahoo által emlegetett célt. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.