Hirdetés
. Hirdetés

Intel vPro a Fujitsu Siemenstől

|

A Fujitsu Siemens ESPRIMO PC sorozatának két új tagját jelentette be. Az ESPRIMO E5916 és ESPRIMO P5916 nevű gépek az Intel vPro technológiáját használják.

Hirdetés

Több munkaállomás üzemeltetése mindig sok problémával jár: egy munkahelyen rengeteg alkalmazás fut a gépeken, amelyekhez kisebb-nagyobb időközökben frissítést kell telepíteni. Az Intel vPro alapú ESPRIMO gépek egyszerűsítik az IT adminisztrációt.

Ezt kiegészíti a gépekhez tartozó Fujitsu Siemens Computers DeskView felügyeleti megoldása, amellyel a PC kikapcsolt állapotában is elvégezhető a szoftverfrissítés. A rendszer naprakészen tartásához nem szükséges az adminisztrátor személyes jelenléte. Lehetőség van a gépek előre telepített egyedi szoftvercsomaggal való szállítására is, a saját fejlesztésű DeskView Load teszi lehetővé.

A biztonságot növelő megoldások között találjuk a SmartCase technológiát, ami az összes használt jelszót egy SmartCardra menti, így a géphez való jogosulatlan hozzáférés még nem jelenti az alkalmazásokhoz, adatokhoz való automatikus hozzájutást. A két új gép egyike helytakarékos kivitelű, a másik minitorony kialakítású.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.