Hirdetés
. Hirdetés

Nem menekülhetünk az új Edge böngészőtől

|

A Microsoft már saját oldalain is a megújult alkalmazást reklámozza.

Hirdetés

Hirdetés

Itt az új Microsoft Edge böngésző, és a szoftveróriás szeretne mindenkit rávenni a letöltésére, ezért erőteljes reklámkampányba kezdett.

Az Edge-hirdetések egy része saját szolgáltatásaiban jelenik meg. Ilyen hirdetőhely lett például az Outlook.com, ahol a Microsoft Edge erényeit dicsérő bannerek tűnnek fel, amikor a levelező szolgáltatást betöltjük a Google Chrome-ban.

A Microsoft új böngészője ugyanarra a motorra épül, mint a Chrome, így a szoftveróriás lett a Chromium projekt egyik legfontosabb tagja.

A Chromiumra történő átállás előnye, hogy a Microsoft a Windows 10 világán kívül is elkezdheti terjeszteni az Edge-et. Az új böngésző a régi és újabb Windows-változatok mellett macOS-en is fut, és tervezik a Linux verziót is.

További haszon, hogy a Chromium motor révén az Edge át tudja venni a Chrome szolgáltatásait, és gond nélkül használhatja a Chrome webáruházában kínált bővítményeket. A Microsoft maga is létrehozott egy saját webáruházat a leginkább ajánlott bővítmények számára, de a felhasználók nyugodtan igénybe vehetik a Google helyét is a letöltésekhez.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.