Hirdetés
. Hirdetés

Invitel: idén is lesz InnoMax

|

Az Invitel idén újra megszervezi az InnoMax pályázatot. A pályázaton olyan kis- és középvállalkozások indulhatnak, akik az Invitel valamilyen üzleti szolgáltatását felhasználva, azt innovatív módon alkalmazva értek el üzleti sikereket, tették hatékonyabbá cégüket. Idén újdonság az InnoApps díj, amelyre főiskolás/egyetemista diákok nevezhetnek valamilyen ötletes aplikációval, a legjobbakra pedig a Facebookon is lehet szavazni.

Hirdetés

Innováció, hatékonyság, maximalizmus, kreativitás: ezek a kulcsszavai az InnoMax 2010 pályázatnak, amelyet a távközlési cég a tavalyi sikerek után, idén már második alkalommal szervez meg. A pályázattal a cég támogatni szeretné azokat a kis- és középvállalatokat, amelyek az Invitel valamilyen üzleti szolgáltatását felhasználva, azt innovatív módon alkalmazva értek el üzleti sikereket, tették hatékonyabbá cégüket.

Az idei év újdonsága, hogy elindul az InnoApps pályázat is, a főiskolások és egyetemisták versenye. Ez azért fontos, hogy a legtehetségesebb fiatal ?fejlesztők" is teret kapjanak és támogatást tehetségük megmutatásához, hiszen ők a jövő döntéshozói, akik innovatív, kreatív szemléletükkel hamarosan sikeres vállalatvezetőkké válhatnak.

?Az üzleti sikerek ma már döntően az innovatív, egyedi szemléleten múlnak, vagyis azon, hogy tudjuk-e másképp és jobban végezni a munkánkat, mint mások. Ma egy jó ötlet megvalósítása rengeteget érhet, az informatika és a telekommunikáció pedig mindenkinek teret ad" - mondta Zsembery György, a vállalat üzleti működéséért felelős vezérigazgató-helyettese, az InnoMax 2010 pályázat zsűrijének elnöke. ?Az InnoMax Díjjal támogatni és ösztönözni szeretnénk az innovatív kis- és középvállalatokat, valamint a tehetséges diákokat, hogy merjenek új dolgokat létrehozni, új irányokba elindulni, hogy példát mutatva teremtsenek biztos alapot az innovatív gondolkodás elterjedésének."- tette hozzá.

InnoMax Díj 2010: nemcsak informatikai cégek nyerhetnek

A tavalyi nyertesek között vannak olyan cégek, akik számára az innováció üzleti kérdés, mert ilyen iparágban dolgoznak, ebből élnek. Például a Hedz Magyarország Kft., amely elektronikus jegyekkel, e-ticket rendszerekkel pályázott, de a 3D-s monitorokat fejlesztő iPont-Consulting Kft. is nyert. Az Opten Informatikai Kft. pedig speciális cég-adatbáziskezelő rendszerével érdemelte ki az elismerést. Az InnoMax 2010 pályázat azonban nemcsak az informatikai piac innovátorairól szól, a Medicover Zrt. például a gyógyítást segítő, az orvos-beteg kommunikációt hatékonyabbá tevő rendszer fejlesztésével nyert különdíjat.

A verseny tétje nemcsak a dicsőség: az 5-19 fős cégek 300 ezer forint; a 20-69 fős cégek 500 ezer forint; a 70-250 fős cégek pedig 1 millió forint értékű díjat nyerhetnek.
A szervezők további célja, hogy az üzleti maximalizmus, az innováció megkapja azt a kiemelt figyelmet, amit megérdemel - és amiről a gazdasági válság, a visszaesés miatt ritkábban esik szó mostanában. A verseny arra is lehetőséget ad, hogy a tehetséges vállalkozások egy kicsit másképpen is megmutatkozzanak. Bemutassák azt, amire büszkék, amit maguk erejéből, tehetségéből hoztak létre.

Jelentkezés
A jelentkezés rendkívül egyszerű, gyors és ingyenes. Elegendő felkeresni a www.invitel.hu/innomax oldalt, majd a ?NEVEZÉS"-re kattintva kitölthető a rövid pályázati űrlap. Nemcsak szolgáltatás-, vagy termékfejlesztéssel lehet pályázni, a lényeg, az üzleti innováció! Így például termelési, logisztikai, illetve akár hr területről is érdemes nevezni. A nyertesek kiválasztására  2011 februárjában kerül sor. A zsűriben Krisán László, a KA-VOSZ Zrt. vezérigazgatója, dr. Kürti Sándor, a Kürt Zrt. elnöke, Orosz Györgyi, az FN.hu főszerkesztője, Sugár Mihály, a BellResearch vezető tanácsadója és Zsembery György, az Invitel üzleti működéséért felelős vezérigazgató-helyettese vesz részt.

InnoApps: sokat érő applikáció
Idén az InnoMax mellett elindul az InnoApps pályázat is, amelyben felsőoktatási intézmények diákjai vehetnek részt. Az InnoApps versenyben két kategóriában osztanak díjat: az üzlethez, munkához kötődő ?komolyabb" témájú fejlesztésekkel a ?Ne szórakozz!" kategóriában, a ?könnyedebb" hangvételű fejlesztésekkel pedig a ?Szórakozz!" kategóriában lehet pályázni. A díj kategóriánként 200.000 forint és 1 éves Net&Go előfizetés. A ?Szórakozz!" kategóriában érkezett pályázatokra az Invitel Facebook oldalán lehet szavazni, a ?Ne szórakozz!" kategóriában pedig a szakmai zsűri választ nyertest. Jelentkezés és részletek: www.invitel.hu/innoapps.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.