Hirdetés
. Hirdetés

iPhone-rivális a HTC-től

|

Touch néven mutatta be új mobilját a HTC. Különlegessége, hogy csak érintőkijelzővel irányítható, gombjai nincsenek.

Hirdetés

A tajvani gyár új mobilt jelentett be, amelynek legérdekesebb tulajdonsága, hogy nincs rajta gomb. A Touch névre keresztelt mobilon a legújabb Windows Mobile operációs rendszer fut. Az alap szoftverben nincs semmiféle egetverő újdonság, mindössze egy olyan felülettel látták el, ami lehetővé teszi a könnyed navigálást az ujjunkkal. Megváltozott a Today képernyő, ide a leggyakrabban használt alkalmazások nagy ikonjai kerültek. Hiába a jól kivitelezett kezelőfelület, a z összes művelet sajnos nem oldható meg csupán ujjunk segítségével, ezért a szövegbevitelhez természetesen Stylust is találunk a hátlapba építve.

Az új készülék már kapható Angliában és várhatóan még ebben a hónapban elérhető lesz egész Európában és Ázsiában, ára 300-400 dollár (55-75 ezer forint) között lesz.

A készülék specifikációi a PC World cikkében olvashatók!

htc_touch.jpg

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.