Hirdetés
. Hirdetés

Irat- és Dokumentumkezelés Szakmai Szövetség – alapító a Canon

|

Az új szakmai fórum nem csak szakértők, hanem felhasználók belépésére is számít

Hirdetés

A Canon Hungária Kft. az Irat- és Dokumentumkezelés Szakmai Szövetség (IDSzSz) alapító tagja lett. A szervezet célja a szakmai, belső keretek megteremtése és egységesítése, a dokumentum- és iratkezelési ismeretek bemutatása és terjesztése, valamint a szakirányú oktatás támogatása. A hivatalos szakmai fórum létrehozása és az érdekképviseleti tevékenység folytatása mellett a nemzetközi szervezetekkel történő kapcsolattartás is kiemelt szerepet kap az IDSzSz működése során.

 

A szövetség szoftverfejlesztők, megoldásszállítók és szakértők mellett felhasználói oldalról belépő tagokra is számít.

 

 

canon document scanner szkenner lapolvaso
 

 

 

"A Canon számára kiemelt fontosságú a hazai irat- és dokumentumkezelés szakmai támogatása, így vállaltunk örömmel vesz részt az IDSzSz munkájában. Szeretnénk a legújabb technológiákat és nemzetközi trendeket minél hamarabb eljuttatni, illetve megosztani a szakmai szervezet tagjaival" – nyilatkozta Pataki Tamás, a Canon DMS üzletágának vezetője.

 

 

Szeretne még több nyomtató tesztet, tippet, trükköt és hasznos ötletet olvasni?

 


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.