Hirdetés
. Hirdetés

iSCSI hálózati tároló kkv-knak

|

A D-Link a kisvállalati igényeket kiszolgálva továbbfejlesztette, és iSCSI SAN funkcióval vértezte fel ShareCenter NAS termékcsaládja legújabb tagját, a ShareCenter Pro (DNS-1200-05) modellt.

Hirdetés

A ShareCenter Pro DNS-1200-05 alkalmazható rendkívül gyors NAS hálózati tárolóként fájlok megosztására, közös munka támogatására, számos RAID funkciójának köszönhetően biztonságos backup mentések tárolására. A mellékelt Easy Search Utility szoftver ezen felül a hálózati meghajtók beállítását is elvégzi, így ezt sem kell az operációs rendszerből megtenni.
Mindemellett az eszköz a beépített iSCSI technológiának köszönhetően virtualizált környezetben képes az egyes PC-k központi tárolójaként is működni. Így a frissítések, telepítések függetlenednek az egyes munkaállomásoktól jelentősen egyszerűsítve az adminisztrációt.

A DNS-1200-05 a két, kis- és középvállalatoknál rendszerint egyszerre jelenlévő igényt egyetlen eszközben képes kielégíteni (volume-ok iSCSI targetekhez rendelésével)

Az eszköz támogatja a távoli backup-mentéseket interneten keresztül egy tetszőleges NAS tárolóra, hogy a dokumentumok és adatok akkor is azonnal rendelkezésre álljanak, ha a helyi tároló rendszerben hiba lépne fel. Ezen felül minden adat automatikus Snapshot mentésre kerül. 

A kritikus adatok védelméről a VLAN tagek és az AES (Advanced Encryption Standard) titkosítás gondoskodik. Az iSCSI CHAP (Challenge-Handshake Authentication Protocol) alkalmazásával biztonságos hozzáférést biztosít a munkatársak számára.

Az eszköz két USB portjára további tárolóeszközök csatlakoztathatók, de alkalmazható USB nyomtatók vezérlésére is. Emellett számos energiahatékonysági eszközt is bevet: készenléti módba helyezi magát, ha a megadott időn belül nincs aktivitás, de a ki- és bekapcsolás előre időzítetten is beállítható.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.