Hirdetés
. Hirdetés

Ismét internet szakadás volt Pesten

|

Az ADSL-szolgáltatás tömeges leállása következett be szerdán 14 óra és 17.30 között a Magyar Telekom hálózatában, Budapest XVIII. kerületében, Pestszentlőrincen - közölte a társaság kommunikációs igazgatósága az MTI-vel.

Hirdetés

A cég központjában történt technikai meghibásodás miatt mintegy 6.900 internetes és telefonos csatlakozás vált működésképtelenné a fővárosban. A Magyar Telekom tájékoztatása szerint a társaság szakemberei két és fél óra alatt elhárították a hibát.

A Magyar Telekom szolgáltatásában a legutóbb januárban fordult elő több ezer ügyfelet érintő - a társaság által korábban példátlannak nevezett - tömeges műszaki hiba, azt megelőzően pedig tavaly szeptemberben volt nagyobb kiesés. A mostani leállás három és fél órára teljesen megbénította a pestszentlőrinci előfizetők hozzáférését.

Az érintett területen azóta már helyreállt internetszolgáltatás.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.