Hirdetés
. Hirdetés

Ismét összeomlott a Facebook

|

Pont két hete tört ki pánik világszerte a Facebook szerverhibája miatt.

Hirdetés

Pontosan két héttel ezelőtt borzolta fel az internetes közösséget a Facebook szerverhibája, most úgy tűnik, újra világméretű leállás van az egyik legnépszerűbb közösségi oldalon.

Hirdetés

Pontosan ma két hete, június 19-én állt le az egyik legnépszerűbb közösségi oldal, amely a magyarországi felhasználókat mintegy fél órás időtartamban érintette, de világszerte összességében közel egy órát vett igénybe, míg minden helyreállt. Ma, július 3-án reggel 8 óra előtt újra hiba lépett fel a Facebookon, az üzenőfalon csak üres dobozok jelennek meg, a posztok nem frissülnek és az alkalmazások is elérhetetlenek.

 

A felhasználók természetesen ezúttal is a Twitterre özönlöttek, hogy információt szerezzenek, ám egyelőre - akárcsak két héttel ezelőtt - senki nem tud semmi biztosat, mindössze annyit, hogy nemcsak Magyarországot érinti a probléma.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.