Hirdetés
. Hirdetés

Itt a Brother megújult tintás multifunkciós sorozatának első tagja

|

A 2010 őszén megjelenő új Brother tintás gépcsalád első modelljében a DCP-J715W-ben a kényelem és a funkcionalitás ötvöződik az egyszerű, mégis lenyűgőző megjelenéssel és modern tervezéssel.

Hirdetés

A Brother új tintasugaras sorozatának modelljeire többek között az új formavilág, és matt- és lakkfekete kivitel mellett színes kijelző a legfőbb jellemző.

A környezetvédelmet szem előtt tartó tervezés mellett a mérnökök számára fontos szempont volt a könnyű kezelhetőség is. A DCP-J715W 8,2 cm széles, színes LCD kijelzőjén olvasható ?lépésről lépésre" tájékoztató parancssorok segítenek eligazodni az opciók kiválasztása és a beállítások területén. Az intelligensen kommunikáló kijelző segít abban is, ha gyors adatra van szükségünk a patronok aktuális tintaszintjéről.

Kényelmesen nyomtathatunk vele akár 18 féle médiatípusra, - ezen belül is 62-220g/m2 között bármilyen súlyúra - hiszen szinte az összes létező papírméretet kezeli A4-es mérettől lefelé. A DCPJ715W is 1,5 pl-es cseppmérettel dolgozik, mint ahogyan azt már az újgenerációs Brother termékektől megszokhattuk. Elődjéhez képest gyorsult a sebessége, mono nyomtatás esetében már akár 35, színes nyomtatáskor akár 28 lap/perc sebességgel is képes vázlatot nyomtatni.

Kezeli a szokásos médiakártyákat és az USB pendriveot, amelyekről akár számítógép használata nélkül nyomtathatunk, illetve amelyekre akár 1200x2400 dpi felbontásban szkennelhetünk is a támogatott JPEG, BMP, PDF, TIFF és PNG formátumokban.

A jelenlegi trendet követi a wireless csatlakozási lehetőség, de természetesen hálózati kártyával is ellátták a készüléket, ha valaki a vezetékes csatlakozást részesítené előnyben.

A kényelmi szempontokat előtérbe helyezők a 15 lapos ADF-et, a külön méretre állítható fotópapír tálcát, a szkennelést könnyítő Brother Control Center szoftvert használhatják kedvükre.

Másoláskor megkönnyítheti a munkafolyamatokat a könyv másolása funkció - a fekete hátteret eltünteti a könyv keretén kívülről-, mely egyben kellékanyag kímélő megoldást is kínál, vagy a vízjel másolása illetve a posztermód menüpont.

Rengeteg funkciója és a kényelmi felszereltsége lehetővé teszi, hogy akár otthon, akár az irodában könnyedén használhassuk a nyomtatócég új tintás családjának DCP-J715W-s tagját.

Az új DCP-J715W szeptembertől már Magyarországon is elérhető.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.