Hirdetés
. Hirdetés

Itt a javítás a májusi Windows 10-frissítéshez!

|

A Microsoft több hibát is orvosol az új kumulatív frissítéssel.

Hirdetés

Hirdetés

Microsoft megkezdte a Windows 10 KB4497935 kumulatív frissítésének terjesztését a májusi frissítést futtató rendszerekre.

A változtatásokat felsoroló dokumentum két olyan hiba javítását emeli ki, amelyek miatt a Microsoft blokkolta a Windows 10 v. 1903 telepítését bizonyos eszközökre. Az egyik hiba megbolondította a külső USB eszközöket és kártyaolvasókat.

A szoftver ezenkívül kijavítja azt a hibát is, ami miatt bizonyos Direct3D appok és játékok a májusi frissítés telepítése után nem tudtak teljes képernyős módban futni.

A Windows 10 May 2019 Update terjesztése a Windows Update-en keresztül folyik, de a felhasználók a Media Creation Tool (MCT) segítségével is elvégezhetik a frissítést. A, Microsoft azonban azt tanácsolja, hogyha valamelyik ismert hiba érinti a gépünket, akkor ne forszírozzuk a kézi telepítést.

A Windows 10 májusi frissítésében még maradtak megoldásra váró hibák, az egyik miatt például nem működik a Windows Sandbox. A Microsoft elismeri a problémát, és június végére ígéri a javítását.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.