Hirdetés
. Hirdetés

Itt a mobilra csatlakoztatható alkoholszonda

|

A DrinkMate Breathalyzer a leheletünket analizálva megmondja, mennyit ittunk.

Hirdetés

Az alkohol öl, butít, nyomorba dönt, és ami a legrosszabb, olyanokra is rávesz, amiket utólag nagyon megbánunk: például felhívjuk egy volt barátnőnket, vagy veszünk valami cuccot a neten, amire az égvilágon semmi szükségünk.

Szerencsére létezik egy okostelefonos kiegészítő, ami akkor is vigyáz ránk, ha mi magunk már képtelenek vagyunk rá: a DrinkMate Breathalyzer alkoholszonda.

Az aprócska, pár centis eszközt (neve egyébként magyarul ivócimborát jelent) a mobilunkra kell rádugni, és ha belefújunk, a leheletünket analizálva másodpercek alatt kiírja a képernyőre alhokolszintünket.

A DrinkMate Breathalyzer az iPhone Lightning-csatlakozójára kell rádugni, androidos mobilokon pedig az USB csatlakozóra, így nincs szüksége külső energiaforrásra. Ráakaszthatjuk a kulcstartónkra, de akár zsebre is vághatjuk, és mivel a használatához nem kell hozzáérni az ajkunkkal, elég tisztes távolból beleszuszogni, szesztestvéreinknek is kölcsönadhatjuk.

Az egyszerűen kezelhető, intelligens alkoholszonda negyven dollárba kerül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.