Hirdetés
. Hirdetés

Itt a várva várt újdonság a Windows 10-hez

|

Elkészült a Chromium alapú új Edge böngésző, amely manuálisan is telepíthető, ha nem győzzük kivárni a Windows Update-en keresztüli automatikus terjesztést.

Hirdetés

Hirdetés

Letölthető a Chromium alapú Edge böngésző közel egyéves fejlesztői munka és tesztelés után. Ugyanazt a feldolgozó és megjelenítési motort használja, mint a piacvezető Google Chrome, s mostantól - illetve egészen pontosan akkortól, amikor eljut a Windows Update-en keresztül vagy más módszerrel a felhasználók számítógépére - a Windows 10 operációs rendszer "beépített" böngészője lesz, felváltva a korábbi Edge-verziót.


A Windows 10 Home és Pro változatát használók a Windows Update-en keresztül kapják meg automatikusan a programot, aki pedig valamilyen oknál fogva ragaszkodnak a régi Edge-hez (ezt nem sokan használták), a Blocker Toolkit szoftrerrel blokkolhatják az új böngésző telepítését, de csak a Windows Update-en keresztüli próbálkozást.

Az új Edge fontos szolgáltatása a Google Chrome kiterjesztések támogatása, de vannak hozzá saját bedolgozók is, amelyek a saját kiterjesztés áruházból tölthetők le. A program fejlesztése sem áll le: a Canary build naponta, a Dev változat hetente, a bétaverzió pedig hathetente frissül.

A Chromium alapú Edge innen törlthető le a Windows 7-hez, a Windows 8.1-hez, a Windows 10-hez és a macOS-hez.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.