Hirdetés
. Hirdetés

Itt találhat hasznos tippeket a Windows 10-hez

|

Az operációs rendszerhez tartozik a Start menüből elérhető Tippek app, aemly több tucatnyi ötletet kínál a szoftver hatékonyabb használatához.

Hirdetés

Hirdetés

Kevesen tudják, mert a Microsoft nem veri nagy dobra, hogy létezik a Windows 10 operációs rendszerhez alapból kapott alkalmazások között a Tippek app, amely hasznos tanácsokat ad a Windows 10 kezeléséhez és konfigurálásához.

Az alkalmazás elindításához kattintsunk a Start gombon, görgessünk le az alkalmazáslistán a Tippek appig, és kattintsunk rajta. A program kategóriákba csoportosítva tárja elénk a tippeket, képpel, némelyiket pedig animációval illusztrálva az elmondottak jobb megértéséhez.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.