Hirdetés
. Hirdetés

Izgalmas új Windows 10 változatokon dolgozik a Microsoft

|

A legutóbbi Windows 10 SDK fontos utalásokat tartalmaz a fejlesztési irányokra vonatkozóan.

Hirdetés

Hirdetés

A legújabb Windows 10 SDK (fejlesztői készlet) számos érdekességet elárul az operációs rendszer SKU (vagyis az OS-en belüli alverziós) választékának jövőjéről.

A legfontosabb hír, hogy a HoloLenset célzó Windows változatok közül kettő is szerepel az SDK-ban, a PRODUCT_HOLOGRAPHIC és a PRODUCT_HOLOGRAPHIC_BUSINESS elnevezésű, ami azt sejteti, hogy a Microsoft  két eszközváltozaton dolgozik.

Egy fogyasztónak szánt HoloLens-ről már jó ideje pletykálnak a weben. Úgy tűnik, a Microsoft tényleg közeleg a befejezéséhez, és azért épít két különböző SKU-t, hogy az operációs rendszerrel jobban kiszolgálja a fogyasztói igényeket.

Ugyancsak érdekes, hogy az SDK tartalmaz egy hivatkozást a PRODUCT_IOTENTERPRISE-re, amely neve alapján a Windows 10 IoT nagyvállalati változata lehet. Emellett említ más Windows 10 verziókat is, köztük az Andromedát, ami a jövő év elejére várt Surface Andromeda operációs rendszere lehet.

Felbukkan a Windows 10 Lite is, amiből arra következtethetünk, hogy a Microsoft nem mondott le egy könnyűsúlyú operációs rendszer megalkotásáról.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.