Hirdetés
. Hirdetés

Izzanak a kábelek

|

A GTS Datanet negyedmilliárdos beruházással fejlesztette és bővítette IP gerinchálózatát, növelve ezzel belföldi és nemzetközi sávszélességét.

Hirdetés

A cég az előre bejelentett, augusztus 5-én és 6-án hajnalban lezajlott hálózati karbantartás során a korábbi 3 Gigabit/s BIX kapcsolatát több mint háromszorosára, vagyis 10 Gigabit/s-ra növelte, továbbá üzembe helyezett egy szintén 10 Gigabit/s-os tartalék kapcsolatot is. A belföldi sávszélesség mellett a nemzetközit is nagymértékben bővítette, amely mára eléri az 5 Gigabit/s-ot. A beruházás értéke meghaladta a 250 millió forintot.

A GTS Datanet IP hálózatának fejlesztését az ügyfelek számának intenzív növekedése, valamint a közeljövőben bevezetendő új szolgáltatások indokolták. Az elmúlt hónapokban a GTS Datanet ADSL előfizetőinek tábora - a nyári szezonra való tekintet nélkül - töretlenül bővült, így mára eléri a 24 ezret.

A cég komoly várakozásokat fűz szeptemberben megvalósuló, teljes hurokátengedésen alapuló "csupasz" ADSL szolgáltatásához, amelyhez nem szükséges vezetékes telefon előfizetés. A GTS Datanet a "csupasz" ADSL internet mellé telefonszolgáltatást is kínál majd, kizárólag percdíjakért. A cég az új szolgáltatáscsomag elindításának első évében 30 ezer szélessávú ügyfelet kíván elérni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.